Praktische informatie & registraties

Individuele sessies

Afspraken kunnen telefonisch of per e-mail gemaakt worden. De sessies duren 1,5 uur. Op afspraak kan daarvan afgeweken worden. Tarief 2023: €165 per 1,5 uur. Voor 1 uur reken ik €115. Deze tarieven zijn vrijgesteld van BTW.

Relatie begeleiding

Relatiebegeleiding geef ik meestal samen met Petra van Mourik, mijn vrouw en collega. Deze sessies duren ook 1,5 uur. De sessies vinden overdag op werkdagen plaats. Als jullie alleen door mij begeleid willen willen geldt een lager tarief. Per persoon bedraagt het tarief €130.

Familie- en organisatieopstellingen

Samen met Petra van Mourik organiseer ik enkele keren per jaar een middag familieopstellingen. Gewoonlijk kunnen dan twee opstellingen gedaan worden. Je kunt je opgeven voor een vraag/opstelling of als representant. Het tarief voor een opstelling bedraagt €165 incl. een (telefonisch) voorgesprek.

Overige begeleiding

Teamcoaching, begeleiden van ouder(s) met kind(eren) en incompany begeleiding zijn altijd maatwerk.

Annulering: de annuleringstermijn is 48 uur. Indien te laat wordt afgezegd wordt het sessietarief in rekening gebracht.

Beroepsvereniging, klachten en tuchtrecht

Als therapeut, aangesloten bij de Vereniging van Integraal Therapeuten, de VIT (registratienummer: 797.22.A) ben ik gehouden aan de richtlijnen van de Beroepscode. Voor het klachtrecht val ik onder de Wkkgz en heeft de VIT de uitvoering hiervan met een klachtenfunctionaris geregeld. (www.vit-therapeuten.nl). Daarnaast ben ik aangesloten bij de geschilleninstantie de SCAG (www.scag.nl) en de koepelorganisatie RBCZ met licentienummer 230082R. Het tuchtrecht is geregeld bij stichting TCZ Tuchtrecht Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg  (www.tcz.nu), registratienummer:18548.

Per 1 oktober 2023 ben ik tevens aangesloten het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT Vergoedbaar).

Ik voldoe aan de PLATO eisen die zorgverzekeringen stellen om in aanmerking te komen voor vergoedingen vanuit een aantal aanvullende verzekeringspakketten. Zie hiervoor de sites van de beroepsverenigingen.